Skip to main content

Cellulite behandling

Behandling af cellulite, også kaldet appelsinhud

Cellulite og appelsinhud er noget mange, især kvinder, skammer sig over eller finder irriterende. Dog er det noget der opstår hos 90 procent af alle kvinder. Selvom langt de fleste kvinder oplever at få appelsinhud, er det for mange stadig generende for øjet, at huden ikke er ikke er helt glat.

Heldigvis kan vi gøre noget ved det. Hos SKØN tilbyder vi et effektivt cellulite behandlingsforløb.  

I Klinik SKØN arbejder vi med produkter fra NEOVITA, der er meget godt at sig om mange af disse produkter, da det kun indeholder rene ingredienser.

Cellulite behandlingsforløb

Behandlingsforløbet

Et cellulite behandlingsforløb koster 1.995 kr. 
Forløbet indeholder:

  • 3x behandling på klinik m. klinik produkt.
  • 3x Salt skrub. – 3x bindevævs massage.
  • Produkt til hjemmebrug (der er nok i en flaske til 2-3 måneders forbrug.)

Behandlingen indeholder en bodyskrub af området, let massage med klinik produktet, og sidst en bindevævs massage. Herefter skal produktet virke i ca 20-25 min. Imens produktet virker kan der tilkøbes en nakke/skulder massage eller man kan slappe af og nyde roen.

Første gang du kommer til forløb, måler vi dine lår og mave. Hvis du ønsker det, kan vi også tage et billede så du visuelt kan se udviklingen.

Tilkøb efter behandlingsforløb

Efter et behandlingsforløb kan der tilkøbes enkelt behandling. Denne behandling koster 450 kr. 

Produkter:

Cellulite Expert Body Mousse: 899 kr
Rebalacing Salt skrub: 699 kr
Roller:
90 kr

Behandlingen er ikke egnet for gravide og ammende de første 3 måneder. 

Hvorfor får man appelsinhud/cellulite

Cellulite opstår oftest hos kvinder, fordi selve konstruktionen af underhuden er svagere end mænds. Kvinders såkaldte bindevævsstrenge er placeret i et søjlemønster, hvorimod mænds er formet i et x-mønster. Når fedtcellerne trykker op mod underhuden, skaber det en bulende hudstruktur. Helt forenklet betyder dette, at fedtcellerne så har meget nemmere ved at ”slippe forbi” bindevævsstrengene på kvinder, når de vokser. Hvorimod det er noget af en labyrint at slippe igennem til overhuden hos mænd. Desuden skyldes styrken af bindevævsstrengene i høj grad genetik, hormoner og livsstil, og fordi der er flere forskellige faktorer, der kan forårsage appelsinhud, er det derfor ikke unormalt at se det hos kvinder i alle aldre. Hudens aldring har dog også indflydelse for udviklingen af cellulite, idet de kollagen fibre i huden, bliver svagere og mindre modstandsdygtige med tiden.

Kan vi slippe af med appelsinhud?

Cellulitis behandling er en livslang og kompleks proces. Den kræver typisk en total livsstilsændring. Du skal spise sundt og afbalanceret. Forkæle dig med en god dosis antioxidanter og fedtsyrer. Og du skal bevæge dig regelmæssigt og drikke rigeligt med vand. MEN det vil komme tilbage, dog ikke i ligeså stort omfang, hvilket gør at det er nemmere at holde ved lige. Vi er heldige med at leve i en verden, hvor der hele tiden arbejdes på at skabe nye løsninger og resultater inden for skønhedsbranchen. Og her må vi bare sige at celullite behandlingen er en af vores absolute favoritter.