Hænder og negle

Lad os forkæle dig med smukke hænder og lækre negle. Vi tilbyder forskellige behandlinger på vores skønhedsklinik i Herning, hvor du og dine ønsker er i fokus. 


Manicure – 400 kr.

50 minutter til at forkæle dine hænder og vi starter ud med et dejligt lunt mælkebad, for at blødgøre dine hænder. Så fjerner vi dine neglebånd og filer neglene til. Hvis du har hård hud omkring neglene, fjerner vi også det, og ujævnheder i neglen buffes ud, så du får flotte jævne negle. Behandlingen afsluttes med håndcreme og negleolie

Shellac fuldfarve inkl. mini manicure – 450 kr.

Vi forkæler dine hænder med en mini manicure og laver en flot lakering med Shellac i valgfri farve. Behandlingen tager 60 min og afsluttes med skøn olie.

CND Shellac fuldfarve inkl. mini manicure og aftagning af lak lagt af os – 550kr

Vi tager din gamle shellac af og lakerer dine negle men en ny lækker shellac i valgfri farve. Men først fjerner vi neglebånd og filer dine negle til. Behandling afsluttes med olie og tager 75 min.

OBS: Vi aftager kun lak som er blevet lagt her hos os.*

Frugtsyre behandling af hænder

15 min 250,- / som tillæg til en ansigtsbehandling 200,-

Er du træt af tørre og trætte hænder? Så er denne behandling noget for dig.

Hænderne afrenses, herefter påføres frugtsyren. Frygtsyren neutraliseres og behandlingen afsluttes med skøn afslappende håndmassage, der efterlader dine hænder bløde og revitaliserede.

Fantastisk god som tillæg til din ansigtsbehandling.

*Der bruges mange forskellige former for lak, hvilket kræver forskellige aftagningsmetoder. Derfor fjerner vi udelukkende lak som vi selv har lagt, da vi ellers risikerer at ødelægge dine negle. 

Tidsbestilling

Book din tid online her, eller kontakt os via mail info@skonklinik.dk 

Kontakt

Fonnesbechsgade 7
7400 Herning
Telefon: 2242 4273
Mail: info@skonklinik.dk