Ansigstbehandlinger
der tager udgangspunkt i din hud

Vi har ikke en færdigpakke af ansigtsbehandlinger – vi ønsker nemlig at tage udgangspunkt i din hud og dine ønsker. Derfor vil hver enkel behandling være forskellig fra kunde til kunde. Alt efter din hudtype vælger vi de optimale produkter samt behandling, der imødekommer dine ønsker og udfordringer. Det eneste du skal gøre, er at vælge hvor lang tid du vil forkæles, og hvor meget vi skal kunne nå.

Ansigtsbehandlinger

Boost – 525 kr

30 minutters forkælelse hvor vi afrenser din hud, giver den frugtsyre, retter bryn eller hvad din hud trænger allermest til.

Nanoneedling power treatment – 1150 kr.

Skal du virkelig gør noget godt for dig selv og din hud – så skal du prøve nanoneedling. Det er en fantastisk behandling, der sætter gang i hudforyngelsprocessen med små nanonåle af silikone der laver mikroskopiske kanaler i hudens overflade og accelerer hudens heling og hudfornyelse. Vi kombinerer det med PH formulas ikoniske frugtsyre system der giver dobbelt op på effektivitet og resultater og giver en synligt forbedret hud, der fortsætter med at stimuleres og bedres i op til 10 uger efter behandlingen. Behandlingen tager 60 min og er er til alle hudtyper og kan forbedre fine linjer, slap og ældet hud, store porer, pigmentpletter, glød og udstråling i huden.

Me time – 650 kr.

Til dig der vil have lidt mere dybde og forkælelse. Sammen har vi 50 min. til at forkæle dig, og arbejde på din hud. Der er tid til en dybderens eller massage, hudanalyse, maske, afrens, frugtsyre eller præcis det, vi sammen beslutter din hud har mest brug for – behandlingen skræddersyes efter din hud og dine ønsker.

Luksus – 850 kr.

Skal den have fuld gas og skal du have ultimativ forkælelse og se resultater er det denne 80 minutters lange behandling du skal vælge. Din hud (og din sjæl) vil føles som ny. Vi skræddersyer behandlingen efter dig og dine ønsker.

Teenage behandling – 495 kr.

Som teenager kan man have lidt flere udfordringer med uren hud, derfor tilbyder vi en behandling med frugtsyre og dybderens.  

Frugtsyre behandling af hænder

Er du træt af tørre og trætte hænder? Så er denne behandling noget for dig.
Og så er den fantastisk god som tillæg til din ansigtsbehandling.

15 min 250,- / som tillæg til en ansigtsbehandling 200,-

Hænderne afrenses, herefter påføres frugtsyren. Frygtsyren neutraliseres og behandlingen afsluttes med skøn afslappende håndmassage, der efterlader dine hænder bløde og revitaliserede.

Fantastisk god som tillæg til din ansigtsbehandling.

Tidsbestilling

Book din tid online her, eller kontakt os via mail info@skonklinik.dk 

Kontakt

Fonnesbechsgade 7
7400 Herning
Telefon: 2242 4273
Mail: info@skonklinik.dk