Varmt, kærligt og professionelt

– Det er det der er vigtig for os. Alle der træder ind ad døren hos os, skal føle varmen – for her er alle velkomne. Vi lytter til dig og dine ønsker, og sammen finder vi vejen til målet. Vi tror nemlig på at sætte mål og nå dem.

SKØN er ejet af Janni og Danielle, der sammen, og hver for sig, giver professionel vejledning til din hud, fødder og negle i fod- og hudplejeklinikken i Herning. Hos SKØN kan du roligt komme forbi for et godt råd eller en snak om dine ønsker. 

Janni

Kosmetolog

Med fokus på resultater og velvære tager Janni dig under kærlig og kyndig behandling. Janni er uddannet kosmetolog og har med mange års erfaring de bedste forudsætninger, for at I sammen kommer i mål med dine ønsker.

Danielle

STATSAUTORISERET FODTERAPEUT

Hos en Statsautoriseret Fodterapeut som Danielle, kan du roligt sætte dig til rette i hendes stol, og lade hende tage sig af dine fødder – ligegyldigt om der er problemområder, eller du ønsker at blive klar til sandaler.

Maj

Massør og kropsbehandler

Uddannet læge eksamineret Fysiurisk Massør, med speciale i sportsmassage. Derudover har hun også certifikat i Thai massage, Punkt massage og shiatsu, hvilket er et supplement til hendes behandlinger.

Hos Maj er behandling og effektivitet nøgleord, så har du gener – uanset hvor store eller små, så kan du trygt ligge dig på briksen for du er i skønne hænder.

Kristina

NEGLETEKNIKER – PÅ BARSEL

Kristina er negleteknikker og har lavet negle i mere end 10 år. Hun er dygtig, kreativ og meget passioneret omkring sit arbejde. 

Helle Helle

Helle

Kosmetolog

Helle er uddannet Cidesco Kosmetolog i 2000, og tidligere indehaver af Askepot Hudplejeklinik (2003-2016) i Fonnesbechsgade.

Hendes passion er at favne og se sine medmennesker lige der hvor de er. Hun sætter en ære i at skræddersy behandlingerne efter det eksakte behov. Hun næres af omsorg og oprigtighed.

Hun ønsker via sit arbejde at skabe en balance mellem ydre skønhed og indre harmoni i en rolig atmosfære af nærvær og faglig ekspertise.

Skal vi hjælpe dig?

Book din tid nu – vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt

Fonnesbechsgade 7
7400 Herning
Telefon: 2242 4273
Mail: info@skonklinik.dk

Tidsbestilling

Book din tid online her, eller kontakt os via mail info@skonklinik.dk