Skip to main content

Varmt, kærligt og professionelt

– Det er det der er vigtig for os. Alle der træder ind ad døren hos os, skal føle varmen – for her er alle velkomne. Vi lytter til dig og dine ønsker, og sammen finder vi vejen til målet. Vi tror nemlig på at sætte mål og nå dem.

SKØN er ejet af Janni og Danielle, der sammen, og hver for sig, giver professionel vejledning til din hud, fødder og negle i fod- og hudplejeklinikken i Herning. Hos SKØN kan du roligt komme forbi for et godt råd eller en snak om dine ønsker. 

Janni

Kosmetolog

Med fokus på resultater og velvære tager Janni dig under kærlig og kyndig behandling. Janni er uddannet kosmetolog og har med mange års erfaring de bedste forudsætninger, for at I sammen kommer i mål med dine ønsker.

Danielle

STATSAUTORISERET FODTERAPEUT

Hos en Statsautoriseret Fodterapeut som Danielle, kan du roligt sætte dig til rette i hendes stol, og lade hende tage sig af dine fødder – ligegyldigt om der er problemområder, eller du ønsker at blive klar til sandaler.

Maj

Massør og kropsbehandler

Uddannet læge eksamineret Fysiurisk Massør, med speciale i sportsmassage. Derudover har hun også certifikat i Thai massage, Punkt massage og shiatsu, hvilket er et supplement til hendes behandlinger.

Hos Maj er behandling og effektivitet nøgleord, så har du gener – uanset hvor store eller små, så kan du trygt ligge dig på briksen for du er i skønne hænder.

Helle

Helle

Kosmetolog

Helle er uddannet Cidesco Kosmetolog i 2000, og tidligere indehaver af Askepot Hudplejeklinik (2003-2016) i Fonnesbechsgade.

Hendes passion er at favne og se sine medmennesker lige der hvor de er. Hun sætter en ære i at skræddersy behandlingerne efter det eksakte behov. Hun næres af omsorg og oprigtighed.

Hun ønsker via sit arbejde at skabe en balance mellem ydre skønhed og indre harmoni i en rolig atmosfære af nærvær og faglig ekspertise.

Gry

Gry er ejer af Emmi’s Lashes og en af danmarks dygtigste vippeteknikker.

Hun ser hvert et sæt vipper som et kunstværk. Hun er nørdet og passioneret, og har vundet nationale og internationale priser, senest en 2. plads til DM 23’.
Hun går meget op i at udfylde kundernes behov og ønsker. Gry er Master Trainer for “Marilou Pro” og tilbyder kurser i Classic og Volume Lashes, hvor hun går meget op i teknik og videreformidle de tricks som hun har oplært siden 2017 hvor hun selv opstartede.
Så kort sagt er du i de bedste hænder hos Gry. 

Skal vi hjælpe dig?

Book din tid nu – vi er klar til at hjælpe dig